Bevrijd jezelf van je eetstoornis sleutelgesprek

Vraag nu een gratis online of persoonlijk*
Bevrijd jezelf van je eetstoornis sleutelgesprek” aan

Verlang jij naar een eetstoornisvrij leven? Maar voel jij je op dit moment nog gevangen in je eetstoornis of door eetproblemen? Mijn naam is Jennifer Lam en ik weet als geen ander hoe jij je nu voelt, want ook ik heb jarenlang geworsteld met een eetstoornis en eetproblematiek.

  • Ervaar jij dat je geen rust in je hoofd hebt, veel negatieve gedachten hebt en vrijwel iedere minuut van de dag met voeding en/of beweging bezig bent? Zou je die gedachtentrein het liefste even stop willen zetten?
  • Ben je bang om aan te komen ben je nog veel met je lichaam bezig? Zou je graag het beeld los willen laten van wie je denk te moeten zijn en met zelfvertrouwen door het leven gaan?
  • Vermijd je sociale situaties, omdat je daarin minder controle hebt over je eetpatronen? Verlang je er naar om ontspannen en zonder schuldgevoel te genieten met vrienden en familie?
  • Ben je heel veel bezig met wat andere mensen van je zullen denken of hoe je op ze over komt? Wil je die onzekerheid en drang naar externe bevestiging los willen gaan laten?
  • Ben je ergens misschien ook wel bang om de eetstoornis lost te laten, omdat je geen idee hebt wie je bent zonder de eetstoornis? Zou je graag willen ontdekken wie je bent, wat je belangrijk vind en waar je blij van word?
  • Voel jij je eenzaam en niet begrepen, alsof je de enige bent die met dit probleem rond loopt? Voel je behoefte aan verbinding met iemand die heeft gestaan waar jij nu staat en momenteel eetstoornisvrij leeft?

Mijn naam is Jennifer Lam en ik heb ook een eetstoornis gehad. Inmiddels leid ik een gelukkig, eetstoornisvrij leven en help ik, als ervaringsdeskundige en transformatiecoach, mijn cliënten daar ook te komen.

Ben jij er klaar voor om je eetstoornis los te gaan laten? Zet nu de eerste stap en vraag mijn gratis Bevrijd Jezelf van je Eetstoornis Sleutelgesprek aan. In dit gesprek ga ik samen met jou onderzoeken in hoe verre de eetstoornis of eetproblematiek grip heeft op en in jouw leven. Wat je belemmeringen zijn en tegen welke problemen je aan loopt. Vanuit daar gaan we uitpluizen wat je verlangens zijn, hoe je die kunt gaan vervullen en hoe ik je daarbij kan gaan helpen.

Ervaringsdeskundige eetstoornissen | Jennifer Lam | Transformatiecoach

* Mijn huiselijke en warme praktijkruimte is gevestigd in Hoofddorp. Kom je met de auto? Er is gratis parkeergelegenheid. Kom je met het OV? Het is ongeveer een 15 à 20 minuten lopen vanaf station Hoofddorp.