Transformatiecoaching

Jennifer Lam | Transformatiecoach en ervaringsdeskundige - Transformatiecoaching

Wat is transformatiecoaching?

Met BOOST richt ik mij, Jennifer Lam, als ervaringsdeskundige en transformatiecoach op cliënten die het beste uit zichzelf willen halen en behoefte hebben aan ondersteuning in hun reis naar ‘next level well-being’. In transformatiecoaching ga ik uit van een samenhang tussen de mentale, fysieke, emotionele en spirituele dimensies in de mens. Door op al deze dimensies te coachen, bied ik een totaaloplossing aan op een dieper niveau om jou volledig in je kracht te zetten, vrij van al je angsten en onzekerheden.

“Je bent al een krachtig persoon, dat zit in je, je hebt alleen hulp nodig om de weg ernaartoe te vinden en dan kun je gaan stralen.”

Leef jij constant vanuit je hoofd? Denk je veel na? Analyseer je alles wat er is gebeurd en wat komen gaat? Word je gek van al jouw gedachten? Laat jij je leiden door angst en onzekerheid? Beland je steeds opnieuw in dezelfde situaties? Kijk je wel eens terug op gebeurtenissen en denk je dan: ik wist wel dat het niet helemaal goed voelde, maar ik luisterde er niet naar?

Het is tijd om te landen in jezelf. Het is tijd om in contact te komen met jouw behoeften, gevoelens, emoties en intuïtie. Verandering en daarmee transformatie kan pas plaatsvinden wanneer je inzicht en bewustzijn hebt. Ik leer jou jezelf te zijn en jezelf te accepteren zoals je bent, in plaats van te willen voldoen aan het beeld van iemand anders. Door middel van transformatiecoaching help ik jou om verbinding te maken tussen je hart/gevoelens en je hoofd/gedachten om evenwichtig, krachtig, zelfverzekerd, energiek en vol passie in het leven te komen staan.

Ik heb een intensieve opleiding tot transformatiecoach gevolgd en volg momenteel een opleiding tot lifestylecoach. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige, wat betekent dat ik ook door een transformatieproces ben gegaan en zelf ook de nodige hulp heb gehad. Persoonlijke ontwikkeling is nu niet meer weg te denken uit mijn leven en blijft een doorgaand proces.

“Ik gun het iedereen om zich te voelen zoals ik mij nu voel!”