Verheldersessie

Verheldersessie ter bevordering van een eetstoornisvrij leven - www.boostwellbeing.nl

Weet jij het allemaal even niet meer?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Of lijkt die berg enorm hoog en groot? “Waar moet ik beginnen? Hoe nu verder?” Je weet gewoon even niet wat je met je gevoelens en emoties aan moet en de paniek en angst slaan toe. Er is niemand in je directe omgeving die écht begrijpt wat een eetstoornis met je doet en je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. Je zakt dieper in je eetstoornis of ervaart een terugval.

Je wilt je verhaal delen met iemand die jou begrijpt, waardoor je helderheid kunt creëren.

Of je nu al wel of niet in behandeling bent of bent geweest, ik luister naar je, ben er voor je en denk met je mee. Tijdens deze verheldersessie vertel je me wat er op je hart ligt en waar je tegenaan loopt. Vervolgens kijken we naar wat je graag zou willen en hoe je daar kunt komen, zodat jij met praktische tools en tips de deur uit loopt om thuis verder mee aan de slag te gaan.

Verheldersessie tarieven

De verheldersessie vindt plaats in mijn warme en huiselijke praktijkruimte in Hoofddorp. Kom je met de auto? Er is gratis parkeergelegenheid. Kom je met het OV? Het is ongeveer een 15 à 20 minuten lopen vanaf station Hoofddorp.

Glashelder

  • Sessie van 2 uur
  • Gratis WhatsApp ondersteuning gedurende 2 weken ter waarde van € 25

€ 250*

€ 195 incl. BTW

Kristalhelder

  • Sessie van 4 uur
  • Gratis WhatsApp ondersteuning gedurende 4 weken ter waarde van € 50

€ 500*

€ 375 incl. BTW

*een losse coaching sessie van 60 minuten kost € 125 incl. BTW

Mocht je, door overmacht, de afspraak moeten afzeggen, doe dit dan minimaal 24 uur van te voren anders zal ik de afspraak alsnog in rekening brengen.