Wachttijd overbrugging

Eetstoornisvrij leven - wachttijd overbrugging

Sta jij in de wacht?

Heb je eindelijk de dappere stap gezet om hulp te zoeken voor je eetstoornis, loop je in de reguliere zorg tegen een wekenlange wachttijd aan. Deze wachttijd kan, afhankelijk van jouw regio, oplopen tot wel 48 (!) weken, met het hoge risico dat de eetstoornis tijdens het wachten nog meer grip op jou krijgt. Je voelt je onbelangrijk, moedeloos en misschien zelfs een beetje paniekerig. “Wat moet ik nu?”, hoor ik je denken.

Je hebt besloten dat je eetstoornisvrij wilt leven en je hebt nú hulp nodig.

Speciaal voor jou bied ik een wachttijd overbruggingstraject aan. In dit traject ligt de focus op bewustwording door inzicht te krijgen in jouw situatie. Je kunt namelijk pas iets gaan veranderen als je je er bewust van bent. Zo kun je met al heel wat zelfkennis jouw behandeltraject in, waardoor een eetstoornisvrij leven dichterbij is dan je denkt. Stap uit de wacht en in actie. Bekijk hieronder de verschillende pakketten en tarieven.

Pakketten en tarieven

Het kan zijn dat je al een tijdje op een wachtlijst staat voordat je mij hebt gevonden, of misschien nog niet zo lang. Daarom bied ik twee verschillende pakketten aan, welke na afloop uiteraard kunnen worden verlengd als daar behoefte aan is. Wellicht is het dan nodig om je bewustzijn nog verder uit te diepen of ben je al klaar voor de volgende stap; het verleggen van je focus.

Alle sessies vinden plaats in mijn warme en huiselijke praktijkruimte in Hoofddorp. Kom je met de auto? Er is gratis parkeergelegenheid. Kom je met het OV? Het is ongeveer een 15 à 20 minuten lopen vanaf station Hoofddorp.

Wacht A

 • Intake gesprek van 1,5 uur
 • 4 wekelijkse sessies van
  60 minuten
 • Oefeningen en opdrachten
 • Onbeperkt WhatsApp support tijdens het traject

€ 687,50*

€ 525 incl. BTW

Wacht B

 • Intake gesprek van 1,5 uur
 • 8 wekelijkse sessies van
  60 minuten
 • Oefeningen en opdrachten
 • Onbeperkt WhatsApp support tijdens het traject

€ 1187.50*

€ 895 incl. BTW

*een losse coaching sessie van 60 minuten kost € 125 incl. BTW

Mocht je (of ik) een keertje niet kunnen vanwege vakantie of een andere reden? Dan schuiven we je volgende sessie een week door.